Douchebak Online Kopen

Het is geen onderdeel die vaak vervangen moet worden, maar ook de douchebak in je badkamer moet soms vernieuwd worden. En waarom zou je naar de winkel gaan als je ook online een douchebak kunt kopen? Het online aanbod is zeer ruim vanwege de vele aanbieders en er is dus altijd wel een geschikte douchebak voor jouw badkamer te vinden. Bekijk hier alle mogelijkheden en waar je online terecht kunt voor een nieuwe douchebak.

Verschillende soorten douchebakken

Voordat je op zoek gaat naar een douchebak is het belangrijk om goed naar de afmetingen en de vorm moet kijken. Op basis van de afmetingen kun je bepalen welke soort douchebak je nodig hebt. De verschillende vormen zijn: vierkant, rechthoek, vijfhoek, kwartrond en de D-vorm. Ook kun je kiezen voor een inbouw- of opbouw variant.

  • Inbouw – De inbouw douchebak geeft een ruimtelijk effect en staat strak in de badkamer. Wel moet de sifon bij deze variant in de vloer geplaatst worden en dit is niet altijd eenvoudig.
  • Opbouw – De opbouw douchebak geef een minder ruimtelijk effect maar is wel gemakkelijk te installeren, omdat er onder de douchebak genoeg ruimte is om de afvoer aan de sluiten.

Zelf aan het klussen met de douchegoot? Lees hier meer over:

Waar moet een goede douchebak aan voldoen?

douchegoot

Design Douchegoot (Wieger, zie link beneden)

Een goede douchebak moet aan een aantal eisen voldoen. Zo is het natuurlijk het meest belangrijk dat het water probleemloos af kan voeren. Daarnaast is het vandaag de dag belangrijk dat de douchebak er ook qua design mooi uit ziet. Een strakke en gelijkvloerse douchebak wint aan populariteit en deze zijn dus veelal te verkrijgen. Hoewel de afvoer net wat moeilijker te installeren is heeft deze douchebak toch een voorkeur.

Online douchebak kopen? Dat doe je hier

Je kunt bij diverse webshops terecht om een douchebak te kopen. Zo heeft bol.com een ruim assortiment van douchebakken, in verschillende soorten en maten. Ook specialistische sanitair webshops hebben een groot aanbod aan douchebakken van diverse prijzen. Voor een douchebak van een merk als Wiesbaden betaal je bij bol.com €229, terwijl je ook minder bekende merken hebt waar je €60 voor betaalt. Je kunt dus zelf bepalen hoe luxe je de douchebak wilt hebben.

Vakspecialist nodig?

Heb jij een vakspecialist nodig voor jouw klus? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op en vergelijk de prijzen. Zo kun je tot wel 40% op de kosten besparen! Vul snel het formulier in.

Gerelateerde kluswijzers

Over ons

Reactie plaatsen