Over MijnKluswijzer.nl

MijnKluswijzer is een site die toen wij hem overnamen jaren stilstond en verschillende goede klusgidsen op de site had. Er waren zo’n 100 goede klusgidsen aanwezig, wij hebben dit in enkele maanden laten groeien naar naar 200 klusgidsen. Ons doel licht veel verder: Wij willen uiteindelijk 400 van de allerbeste klusgidsen online hebben staan. Vol met foto’s, unieke filmpjes en tips & tricks voor de klusser. Ook geschikt voor mobiel en eenvoudig & snel te gebruiken tijdens en na de klus. Dit gaat een lange weg worden, eerst willen we de 400 artikelen live hebben staan. Pas daarna willen we deze artikelen en structuur gebruiken om de artikelen naar en uniek top niveau te brengen.

Kluswijzers worden geschreven door klus professionals, vooral de moeilijke klussen worden door toppers geschreven.

Hard klussen dus voor de makers van MijnKluswijzer. =))

Iedereen kan overigens helpen met deze missie: wij stellen suggesties of opmerkingen zeer op prijs, zowel positief als negatief. Ook is er ruimte voor eigen kluswijzers: Als ze maar van top niveau zijn. Neem contact op als je wilt helpen, we kunnen tegenover hard en goed werk altijd een vergoeding stellen. 

klusser
Het bedrijf achter de site

MijnKluswijzer valt onder het beheer van OfferteAdviseur. Samenwerken met ons kan eenvoudig, daarvoor hoeft u alleen maar het contact formulier in te vullen en te vragen naar de mogelijkheden.

Het verdienmodel van Mijnkluswijzer: MKW Verdient aan advertenties, de verkoop van leads en soms als je op een link klikt naar een webshop en daar een aankoop doet support je de groei van deze site!