De juiste werkkleding

Aannemers / WerkersBouwvakkers, elektriciens, schilders hebben een baan die ervoor zorgt dat ze in vele verschillende omstandigheden moeten werken. Soms werken ze binnen in een gebouw dat nog afgebouwd moet worden en misschien wel nog niet helemaal veilig is. Soms werken ze in de zomer, soms werken ze buiten in de winter. Voor al deze mogelijke scenario’s heb je andere kleding nodig en soms zelfs een verplicht paar speciale schoenen. Ook zijn er natuurlijk bepaalde werkomstandigheden waarvoor je speciale beschermende kleding of gereedschap voor nodig hebt, zoals kleding dat tegen open vuur kan of kleding die je beschermt tegen de winterse kou tijdens klussen in de open lucht.

Wanneer je als arbeider (bouwvakker, schilder, noem maar op) veel moet lopen of op meerder locaties werkt dan zijn veiligheidsschoenen niet de beste soort schoenen om deze grote afstanden in te lopen. Je loopt deze langere afstanden natuurlijk liever op gympen of sportschoenen, maar je hebt geen zin om twintig keer per dag van schoenen te wisselen. Daarvoor heeft Engelbert Strauss de sportieve veiligheidsschoenen te koop. Deze schoenen zien er niet alleen wat sportiever en beter uit dan de massieve veiligheidsschoenen die we kennen. Ze lopen ook makkelijker, lekkerder en beter. Ze verschillen werkschoenen 01 tot S3 veiligheidsschoenen die conform zijn aan de Europese veiligheidsnorm EN ISO 20345. Dit houdt in dat en het een anti-slipzool heeft volgens SRA, SRB of SRC met daarbij een veiligheidsneus van of staal, aluminium of kunststof.

Wanneer je in de winter buiten moet werken, moet je lange en warme werkkleding hebben. Moet je in de zomer in dertig graden werken (buiten is het dan al warm, maar stel dat je binnen moet werken, dan is het natuurlijk helemaal warm), dan wil je een korte werkbroek hebben om iets van die warmte kwijt te kunnen. Engelbert Strauss biedt zowel lange als korte broeken aan die geschikt zijn voor elke klus. Kan hierbij op letten dat de werkbroek een mix heeft met katoen, dit zorgt ervoor dat de werk broek meer ademt.

Sommige van de schoenen en kleding die Engelbert Strauss aanbiedt zijn zelfs geschikt voor het werken bij open vuur. Wanneer de kleding hier niet voor geschikt is dan staat het erbij vermeld. Dus ook voor klussen met die u in de buurt van een open vuur aan het werk zetten is de kleding. Verder denk bij het het aanleggen van elektra dat je kleding of tools geen of weinig elektriciteit geleiden. Hierbij kan gedacht worden aan katoenen of linnen kleding, schoenen met rubberen zolen en niet wassen met wasverzachter.

Het maakt dus niet uit of je het voor je werk is of voor een doe-het-zelf klus. Het maakt ook niet uit of het nu voor elektriciteitswerk is, of voor schildwerk of voor het in elkaar zetten van een stapelbed in uw eigen huis voor uw kinderen. Engelbert Strauss heeft voor elke klus de juiste kleding.

Vakspecialist nodig?

Heb jij een vakspecialist nodig voor jouw klus? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op en vergelijk de prijzen. Zo kun je tot wel 40% op de kosten besparen! Vul snel het formulier in.

Over ons

Reactie plaatsen