Verwarming

Verwarming

Voor de verwarming van uw woning zijn er verschillende systemen die mogelijk zijn. Zo kunt u gebruik maken van radiatoren en/of vloerverwarming (cv-aangestuurd/elektrisch). Daarnaast zijn er verschillende soorten verwarmingstoestellen (cv ketels) waarmee de woning verwarmd kan worden. Kiest u voor een hr ketel, solo ketel of een combiketel? Wellicht zeggen deze termen u op dit moment niks, maar aan de hand van de samengestelde informatie kunt u zelf een goede keuze maken.

In dit onderdeel van mijnkluswijzer.nl staat de informatie die u nodig heeft om aan de slag te gaan met de verwarming. De eerste stap is het bepalen van de capaciteit van de cv ketel. Wanneer u weet hoeveel vermogen u nodig heeft, kunt u bepalen welk type cv ketel bij uw thuissituatie past. Vervolgens kan de cv ketel aangeschaft en geïnstalleerd worden.

Daarnaast hebben wij ook alle informatie verzameld op het gebied van warmwater. U heeft hierin de keuze om de woning met behulp van een cv ketel (combiketel), boiler of geiser te voorzien. Op mijnkluswijzer.nl staan de voor- en nadelen van iedere warmwatervoorzien beschreven.

Mocht u nog informatie missen over omtrent verwarming, klik dan hier en laat ons dit dan weten!